Yoga Retreat Kaapstad

De Yoga Retreat is een combinatie van transformatieve yogalessen en vakantie. De retreat vindt plaats aan de beide oceanen waartussen Kaapstad ligt.

Afhankelijk van het seizoen verblijven we in Campsbay aan een van de mooiste stranden ter wereld, of in Houtbay dat gelegen is in een prachtige baai. Houtbay is te bereiken via een spectaculaire kustroute en is van oudsher een vissersdorpje, met een kleine haven. Beiden zijn gelegen aan de Atlantische oceaan.

De yogalessen zijn verdeeld over de ochtend en/of de avond. Naast de yogalessen is veel vrije tijd om zelf in te vullen, bijvoorbeeld op een van de stranden, of met een bezoek aan de stad.

           

Kaapstad biedt alles om je reis tot een onvergetelijke vakantie te maken. De stad  is een cosmopolitische smeltkroes van culturen met authentieke wijken en bijzondere, nieuw ontworpen gedeeltes. Je kunt er heerlijk eten en genieten van een gastvrije cultuur. Daarnaast biedt de natuur in en om de stad eindeloos veel mogelijkheden, zoals het beklimmen van de Tafelberg, paardrijden op het strand van Noordhoek, surfen in Blouberg of een dagtrip naar Kaap de Goede Hoop. Dan zijn er nog de wijnlanden en Stellenbosch of de Botanische Tuin om te bezoeken. Ook heeft Kaapstad een aantal mooie musea met traditionele en moderne Zuid-Afrikaans kunst.

Na vier dagen rijden we via een prachtige kustweg naar De Hoop, een natuurgebied dat werelderfgoed is. Daar verblijven we in cottages in een vallei omgeven door fijnbos, witte zandduinen en de Indische oceaan.

 

    

In De Hoop doen we yoga omgeven door de sereniteit van de natuur. De Hoop kent een grote verscheidenheid in flora en fauna en wordt beschouwd als het mooiste natuurgebied van de West-Kaap. Zebra’s en bontebok lopen er vrij rond. De Hoop ligt aan de Whale Coast en tussen juli en december kun je vanaf de witte zandduinen walvissen zien. Daarnaast is er tijd om te wandelen en mountainbiken in de duinen of te ontspannen.

De yoga retreat eindigt op de 8ste dag wanneer we terugrijden naar Kaapstad via Franschoek. Gelegen in een prachtig dal en omgeven door wijnlanden zijn in Fransschoek de beste restaurants van Zuid-Afrika te vinden.

Data: 21-28 Februari 2014 

Prijs: vanaf 1025,00 euro (ovb)

Inbegrepen :

3-5 uur yoga per dag, verdeeld over 1 of 2 sessies
7 overnachtingen
7 x ontbijt
3 x lunch en diner in de Hoop
transport inclusief vervoer vanaf het vliegveld van Kaapstad

Niet inbegrepen:

vliegticket
reisverzekering
overige maaltijden en versnaperingen
parktoeslagen
eenpersoons-supplement

-partners en/of kinderen kunnen bijboeken zonder deelname aan het yogaprogramma
prijs afhankelijk van aantal overnachtingen en personen

-deze reis kan ook op aanvraag, vanaf vier personen

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791

Leave a Reply Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791

Your email address will not be published. Required fields are marked *