Yoga Safari Limpopo

De yoga safari is een rondreis die begint en eindigt in Johannesburg. We verblijven op maximaal drie locaties in Tzaneen, het Krugerpark en Blyde River Canyon.

                  

De eerste yogales is in de buitenlucht van Tzaneen, met uitzicht op de omringende bergketen en in een subtropisch klimaat dat een bijzonder vruchtbaar en gevarieerd landschap voortbreng. Na de yogales is er tijd om te zwemmen in de Debengeni watervallen, er zijn diverse natuurgebieden te ontdekken, waaronder de dam van Tzaneen. Er kan een theeplantage bezocht worden of het kleine maar authentieke museum waar een etnographische collectie van potten, kralen en wapens en een collectie van koninklijke trommels van the Regen Koningin, Modjadjite zien zijn. Zij is heerseres van de Balobedu’s en haar dochters zijn de wettelijke troonopvolgers. De Regen Koningin kent een lange traditie, tot op de dag van vandaag, en het is mogelijk haar te bezoeken in haar eenvoudige kraal.

    

  

Vanaf Tzaneen is het anderhalf uur rijden naar het Krugerpark. Daar verblijven we in een private game reserve, gelegen aan een rivierbedding waar de wilde dieren kunnen komen drinken. Vanaf de veranda van je luxe tent kun je genieten van het uitzicht, de geluiden van de natuur en de gastvrijheid van Zuid-Afrika.
Het programma bestaat uit yoga, meditatie, safari en diners rond het kampvuur. De yogalessen zijn vroeg in de ochtend en aan het einde van de middag. Er zijn een sunrise, sunset en walking safari om leeuw, luipaard, giraffe, olifant, nijlpaard, neushoorn, vogels, planten en bomen te ontdekken. Een ervaren gids staat garant voor een unieke wildlife ervaring. Tussendoor is er vrije tijd om te zwemmen, relaxen of wandelen. Ook kan er een massage geboekt worden.

  

Na deze avontuurlijke dagen rijden we naar Blyde River Canyon, waar we yoga afwisselen met spectaculaire uitzichten. Het gebied is beroemd om haar adembenemende vergezichten, de uitgesleten rotsen waar in het verleden goud gevonden werd, een bergformatie die op traditionele afrikaanse hutten lijkt en ‘God’s Window’, een vergezicht over de hele canyon. We verblijven er in een klein dorp. Via deze panorama route komen we terug in Johannesburg.

Data: Juli 2014

Prijs: vanaf 1250,00 euro (ovb)

Inbegrepen:

3-5 uur yoga per dag verdeeld over 1 of twee sessies
7 overnachtingen
7 x ontbijt
3 x lunch en diner
3 x safari
Transport inclusief vervoer vanaf het vliegveld van Johannesburg

Niet inbegrepen:

vliegticket
reisverzekering
overige maaltijden en versnaperingen
toeslagen voor natuurparken
eenpersoons-supplement

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791

Leave a Reply Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/3/e/saimithra-zuidafrika.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791

Your email address will not be published. Required fields are marked *